Hogyan birok segíteni?

Hogyan tudok segíteni?

 

Íme, néhány mód ahogy ezt megteheted:

1) Ima: az ima az egy fontos eszköz, hisz így tudunk kapcsolatot fenntartani az Úrral, illetve az ima által hangolódik össze a szívünk az Ő akaratával. Kérlek téged, hogy imádkozz, hogy Isten adjon nekünk bölcsességet és világosítsa meg előttünk az utat.

2) Legyél volontőr, adj az idődből: Tudjuk, hogy a mai világban mindenki nagyon elfoglalt ezért is értékeljük nagyra az önkénteseket, akik idejüket, energiájukat adják ilyen módon az Úrnak. Hol is lennénk az állandó önkénteseink nélkül?

Ha eltudsz jönni akár csak egy napra is számunkra az óriási segítség. Szükség van segítségre az alapásástól egészen a festésig illetve az udvar rendezéséig.

3) Ha úgy érzed, hogy Isten indít arra, hogy anyagilag támogasd, ezt a projektet, akkor kérlek, imádkozz ezért, és ha „zöld fényt” kapsz örömmel fogadjuk pénzbeli támogatásodat is.

Íme, még néhány ok, ami miatt szükség van erre a beruházásra:

1) Mivel ennek az ingatlannak a környékén nincs egy egyházi létesítmény sem ezért kiváló missziós tevékenységre ad lehetőséget.

2) Szabadka 100 000 fős város, de jelenleg nincs egy virágzó, növekvő keresztény közösség sem. Szükség van arra, hogy egy dinamikus közösség minél erőteljesebben jelen tudjon lenni a társadalomban.

3) Mivel az ingatlan, amit megvásároltunk 8000 m2-en terül el, ezért kiváló lehetőséget nyújt a következő programok megszervezéséhez: Családi nap, Gyermeknap, Jótékonysági koncertek, akciók

4) Végre nem függenénk a bérbeadóktól.

5) Hosszú távra tudnánk tervezni.

6) Keresztény táborok és bibliaiskola szervezése.